13.11.13

Konica C35 EF P

1978

Beskrivelse:
Konica C35 EFP er et 35mm kompakt kamera med indbygget flash, fremstillet af Konica i Japan, introduceret i 1978. 38mm f4 objektivet er fast-fokus. Inde bag 46mm filtergevindet er en switch, der giver et valg mellem 100 og 400 ASA, som skifter mellem to åbninger. Lukkeren er single speed, 1 / 125s. Der er en CdS-celle, der giver en advarsel om lavt lys, men ikke fuld måling.

Den indbyggede flash dukker op - hele panelet glider opad - når den er valgt med en orange udløserknap; når man skubber den tilbage ned igen slukker den. Der er en knap på (brugerens) højre side for linsen til nærbillede flash. Strøm til blitzen og eksponeringsadvarslen kommer fra to AA-batterier.

Objektivet er typisk Hexanon og ret skarpt over mellemstore afstande på lyse dage. Lukkerudløsningen er dog lidt støjende, så det er ikke et ideelt kamera til gadefotografering. Mange Konica-kameraer af denne ældre type lider af korroderede batterirum, hvilket betyder at blitzen stopper med at fungere, så det er vigtigt at fjerne batterierne (2 AA alkaline), hvis kameraet sættes på lager.Læs mere om dette kamera her - klik her...


Stand:
Slidt af brug, men ikke defekt. Alt ser ud til at fungere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar