1.4.19

Cosina CSM

Cosina CSM er en manuel fokus 35mm spejlreflekskamera fra Cosina. Det accepterer M42 type linser. Den tyske detailkameraforretning Porst distribuerede kameraet som Porst Compact-refleks.

Den har en stoflukker med hastigheder fra 4s til 1/1000, og B. Der er også en mekanisk lukkertid på 1/50 sek. tilgængelig. Der er to pc-terminaler til flash, M til flashbulbs og X til elektronisk flash ved hastigheder op til 1/60 sek. En selvudløserfunktion med blinklys leveres også og har en forsinkelse på ca. 10 sek.

Den indbyggede eksponeringsmåler bruger to CdS-celler. Måleindikatorer vises i søgeren med under, over eller korrekte eksponeringslampe. Filmhastigheder indstilles i et vindue på lukkerknappen til hastigheder fra 25 til 3200 ASA. Kameraet er drevet af to 1,5v sølv oxide batterier.Søgerens skærm har et centralt horisontalt split-image fokuseringspunkt omgivet af et mikroprisme for at lette fokuseringen. Filmfremføringen anvender et single-stroke filmforspændingshåndtag med en automatisk nulstilling af filmtæller og dobbelteksponeringsforebyggelse. Dette er også et kamera, som kan acceptere AEC-adapteren til automatisk eksponering.Stand: Pænt og velholdt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar