28.4.19

Konica Hexanon AR 135mm F 3,2

Konica Hexanon AR 135 mm / F3.2 blev bygget kun for en relativt kort tidsperiode. Introduceret engang omkring modelændringen fra Autoreflex T2 til Autoreflex T3, Taget af programmet igen nogle år senere. Derfor er der ikke ret mange forskellige variationer af dette objektiv.

Hexanon AR 135 mm / F3.2 giver en meget god billedkvalitet og giver meget skarpe og kontrastrige billeder med stor farveægthed, ingen billedforvrængninger er synlige.

Sammenlignet med andre teleobjektiver er det forholdsvis ufølsomt for front eller fjernlys. Men ligesom med de fleste andre teleobjektiver og deres store og ikke forsænkede frontelementer anbefales det at anvende en modlysblænde for at undgå tab af kontrast.
Hexanon AR 135 mm / F3.2 har en indbygget modlysblænde, men den er lidt for kort og giver ikke god beskyttelse i enhver situation. Brugen af ​​en dybere modlysblænde giver bedre resultater under vanskelige lysforhold.

Den største fordel ved Hexanon AR 135 mm / F3.2 over de andre Konica-objektiver med samme brændvidde er den korte fokuseringsafstand på 1m, det er derfor bedre egnet til nærbilleder. Hexanon / Hexanon AR 135 mm / F3.5 kan fokusere ned til mindst 1,5 m (4 ft 11 "), Hexanon AR 135 mm / F2.5 til et minimum på 1,2 m.

  Tekst primært oversat fra www.buhla.de - læs mere om dette objektiv på den side - Klik her...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar